Det sa bara klick ...

När de två automationsbolagen Sevab och Concept möttes, var det uppenbart att de tillsammans var som hand i handske. Båda var lite för små för sitt eget bästa, båda stångades med liknande utmaningar och framför allt – deras respektive erbjudande var liknande men framför allt kompletterande. Man kände att något behövde hända. Man längtade efter ny energi, nya möjligheter och nya kollegor. I mötet uppstod lika mycket personkemi som gemensam vision för ett nytt gemensamt bolag. Året är 2017, SevabConcept föds och ett komplett helhetserbjudande inom industriell automation börjar ta form.

År 2020 var vi redo att ta nästa steg. Vi är alla stolta över det vi presterar och levererar, vi brinner passionerat för teknik i alla dess former och vi fortsätter envist och gemensamt att sträva mot vår vision. Vi byter namn till TechTribe och helt plötsligt känner vi oss … hemma!

För att ytterligare kunna möta våra kunders efterfrågan har vi i början av 2021 lyft fram vårt sprinklererbjudande med en egen portal och produktshop. Våra sprinklerexperter har lång erfarenhet av just sprinklerinstallation, men självklart finns hela TechTribes samlade kunskap tillgänglig för alla våra kunder. 

Vår drivkraft sitter i att hela tiden utveckla och att utvecklas. Under ett och samma tak har vi ett komplett erbjudande. Från idé till färdig lösning – på riktigt. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap och tack vare vårt arbetssätt – där medarbetare från varje avdelning deltar, säkerställer vi alltid den bästa lösningen i varje enskilt projekt.

TECH
Människans metod och verktyg för att nyttja och omvandla resurser till processer, med mål att tillfredsställa önskningar – utan att öka mänsklig belastning.

TRIBE
En grupp individer med likasinnade intressen som samverkar för att uppnå gemensamma mål.